Artisti Nunta Baia Mare

Formația VEXUS - Formație nuntă Baia Mare

Artisti Nunta Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Baia Mare: Formația VEXUS - Formație nuntă Baia Mare.

Despre Noi

formatie nunta evenimente baia mare

Formația VEXUS este una dintre primele formații cover care activează în Baia Mare și totodată prima formație cover de nuntă care a inclus și momente de muzică populară în prestația sa live. Ceea ce ne deosebește de alte formații de nuntă este în primul rând repertoriul foarte vast. Interpretăm melodii din toate genurile muzicale, păstrând specificul și stilul lor. Cântăm de la muzică ușoară românească, muzică ușoară străină, latino, pop, rock, dance, cafe concert, clubbing, chiar și hip-hop, până la muzică populară din toate zonele folclorice ale țării, muzică etno și muzică de petrecere.

formatia_vexus__formatie_nunta_baia_mare__cover_band_baia_mare__formatie_baia_mare_3830_01

Pe lângă repertoriul cuprinzător, programul nostru pentru nuntă include momente surpriză în care implicăm invitații în momentele de muzică live. Dorința noastră este să facem lucurile cât mai bine posibil, iar pentru asta ne folosim de toate mijloacele să creăm momente unice la nuntă.

2-Formatia VEXUS - Formatie nunta Baia Mare - Cover Band Baia Mare - Formatie Baia Mare

3._formatia_vexus__formatie_nunta_baia_mare__cover_band_baia_mare__formatie_baia_mare_3558

Avem o experiență de peste 10 ani în domeniu și suntem pasionați de muzică și de ceea ce facem. Astfel, începând cu anul 2019, am devenit prima formație cover din Romania cu certificare TÜV Rheinland pentru sisteme de managementul calității, ISO 9001:2015. Aceasta este o premieră națională în domeniul formațiilor muzicale cover din România cu care ne mândrim.

4formatia_vexus__formatie_nunta_baia_mare__cover_band_baia_mare__formatie_baia_mare_3897

Participăm la evenimente în Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Bistrița, Zalău, Oradea, Arad, Timișoara, Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Târgu Mureș, Hunedoara, Deva, București, Constanța, Iași dar și în alte orașe din țară și străinătate. Dacă sunteți în căutarea unui band de nuntă care cântă de toate pentru toți, vă invităm să accesați site-ul nostru www.vexus.ro pentru disponibilitate și ofertă de preț.

Facebook: https://www.facebook.com/formatiavexus

Instagram:https://www.instagram.com/formatiavexus/

 

Galerie Video

 

 

Galerie foto