Artisti Nunta Cluj-Napoca

Formația Vexus - Formație nuntă Cluj Napoca

Artisti Nunta Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Cluj-Napoca: Formația Vexus - Formație nuntă Cluj Napoca.

Despre Noi

formatie nunta evenimente cluj

Una dintre primele și cele mai longevive formații cover din țară, VEXUS este o trupă cover din Cluj-Napoca, care a luat ființă în anul 2010. VEXUS este prima formație cover locală care pe lângă alte genuri a introdus în repertoriu și muzica populară. Pentru a afla mai multe despre VEXUS, am discutat cu Andrei Bozău, managerul și solistul vocal al formației.

Q: Ce genuri muzicale interpretați?formatie nunti evenimente cluj-napoca

Andrei: Deși este destul de dificil acest lucru, scopul nostru a fost să putem cânta orice gen muzical astfel încât fiecare persoană care ne ascultă, indiferent de vârstă sau zona de proveniență să se poată bucura de muzica noastră. Și am reușit acest lucru. Astăzi putem spune că interpretăm peste 10 genuri muzicale diferite printre care pop, rock, jazz, blues, cafe concert, retro, hip-hop, clubbing, muzică populară din regiunile mari folclorice, muzică etno și altele. Este ca și cum am fi mai multe formații într-una singură.

 

Q: Cum arată un eveniment la care participă Formația VEXUS?

Andrei: Pentru noi este important să creăm momente interactive de muzică live. Acesta este un alt lucru care ne caracterizează și la care ținem foarte mult. Interacțiunea cu publicul și implicarea acestuia în momentele noastre. Nouă ni s-ar părea plictisitor și deloc satisfăcător să stăm la microfon să cântăm, iar oamenii să ne aplaude de la mese ca la un spectacol cu bilet. Mentalitatea noastră este mult diferită în acest sens, față de majoritatea formațiilor de nuntă. 

Scopul nostru este să creăm o atmosferă destinsă și relaxantă, în care fiecare om se simte în largul lui și are curajul să cânte, să danseze și să se distreze alături de noi. Așa arată un eveniment la care participă Formația VEXUS.

 

Q: Ce va deosebește de alte formații de nuntă?

Andrei: Probabil cel mai definitor lucru pentru noi este seriozitatea și implicarea cu care tratăm fiecare eveniment. Și asta pentru că ne place la maxim ce facem, suntem automotivați și foarte bucuroși că putem să transmitem și altora din bucuria noastră.

Iar în al doilea rând serviciile pe care le oferim.

Din primăvara lui 2019, suntem prima formație din România certificată TUV Rheinland pentru implementarea unui sistem de management al calității ISO 9011:2015. Am ales să facem acest pas ca o confirmare a felului în care lucrăm și a calității serviciilor pe care le ofeream deja și înainte de certificare. Dincolo de cântatul efectiv sunt mult mai multe lucruri pe care noi punem preț, cum ar fi oferirea unor servicii premium clienților noștri.

 

Q: Cărei categorii de public vă adresați?

Deoarece suntem o formație completă și studiile muzicale ne permit să cântăm orice gen, ne adresăm tuturor categoriilor de public, fără excepții. Ca și clienți însă, serviciile noastre sunt adresate celor care doresc servicii premium de cea mai bună calitate. Persoanelor care vor tot ce e mai bun pentru petrecerile lor chiar dacă asta presupune o investiție superioară în comparație cu alte trupe.

 

Q: Care este scopul vostru, unde ați dori să ajungeți?

Andrei: Putem spune că suntem acolo unde ne-am dorit să ajungem, și anume să fim una dintre cele mai bune formații de nuntă din țară. Prin ceea ce facem și prin ceea ce avem de oferit, vrem să creștem nivelul serviciilor de muzică live. Chiar dacă am ales un drum greu, acela de a interpreta atât de multe genuri diferite, bucuria publicului pentru care cântăm ne face întotdeauna să mergem înainte și să oferim clienților noștri cele mai bune servicii posibile în acest domeniu.

 

Q: Unde vă pot găsi cei care doresc să vă contacteze?

Andrei: Mai multe detalii despre noi, inclusiv materiale video de la evenimente găsiți pe site-ul nostru www.vexus.ro

Facebook: https://www.facebook.com/formatiavexus

Instagram: https://www.instagram.com/formatiavexus/

Galerie Video