Artisti Nunta Oradea

Formația VEXUS - Formație nuntă Oradea

Artisti Nunta Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Oradea: Formația VEXUS - Formație nuntă Oradea.

Despre Noi

formatie nunta evenimente oradea

Formația VEXUS este una dintre primele formații cover care activează în Oradea și totodată prima formație cover de nuntă care a inclus și momente de muzică populară în prestația sa live. Ceea ce ne deosebește de alte formații de nuntă este în primul rând repertoriul foarte vast. Interpretăm melodii din toate genurile muzicale, de la muzică ușoară românească, muzică ușoară străină, pop, rock, dance, cafe concert, latino, clubbing, chiar și hip-hop și până la muzică populară din toate zonele folclorice ale țării, muzică etno și de petrecere.

1-Formatia VEXUS - Formatie nunta Oradea - Cover Band Oradea - Formatie Oradea

Pe lângă repertoriul cuprinzător, programul nostru pentru nuntă include și momente surpriză în care interacționăm cu publicul și să îi implicăm și pe invitați în momentele de muzică live. Dorința noastră este să facem lucurile cât mai bine posibil, deoarece suntem pasionați de muzică și de ceea ce facem.

2-Formatia VEXUS - Formatie nunta Oradea - Cover Band Oradea - Formatie Oradea

3-Formatia VEXUS - Formatie nunta Oradea - Cover Band Oradea - Formatie Oradea

Avem o experiență de peste 10 ani în domeniu, iar scopul nostru este să ridicăm nivelul serviciilor de interpretare artistică din țară. În acest sens, începând cu anul 2019, VEXUS este prima formație cover din Romania cu certificare TÜV Rheinland pentru sisteme de managementul calității, ISO 9001:2015. Aceasta este o premieră națională în domeniul formațiilor muzicale cover, de care suntem foarte mândri.

4-Formatia VEXUS - Formatie nunta Oradea - Cover Band Oradea - Formatie Oradea

Participăm la evenimente în Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timișoara, Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Târgu Mureș, Bistrița, Zalău, Hunedoara, Deva, București, Constanța, Iași dar și în alte orașe din țară și străinătate. Pentru mai multe detalii despre noi, dar și pentru disponibilitate și pentru o ofertă de preț vă invităm să accesași site-ul nostru www.vexus.ro

Facebook: https://www.facebook.com/formatiavexus 

Instagram: https://www.instagram.com/formatiavexus

 

Galerie Video

 

 

Galerie foto