Artisti Nunta Pitesti

Formatia Romanticii din Pitesti

Artisti Nunta Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Pitesti: Formatia Romanticii din Pitesti.

       Formaţia Romanticii vrea să aducă bucurie şi voie bună în rândul petrecerilor, cu un larg repertoriu, variate instrumente şi sunet de calitate. Suntem o formaţie tânară, înfiinţată în anul 1999 de către Catalin Dascalita împreună cu Jan Stanculet si Petrisor Vaduva. In 2007 i s-a alaturat formatiei, al 4-lea membru, Bogdan Iordan. Evenimentele la care suntem invitaţi sunt de tipul petrecerilor private, nunţi, botezuri, spectacole, aparitii TV şi alte genuri de petreceri, oferind ambient muzical pe toată durata evenimentului. Formatia Romanticii poate interpreta toate genurile muzicale din toate zonele tarii. Piesele din repertoriul international sunt bine sustinute datorita componentei actuale. Intregul repertoriu al formatiei este foarte bine pus in valoare de sistemul de sunet si lumini, aparatura de ultima generatie. Fiind de pe meleaguri Argesene, o zona cu un folclor bogat, formatia Romanticii abordeaza cu multa atentie repertoriul romanesc. 

   Mihaela Dascalita   

   Nascuta la data de 19.05.1986 in Fetesti, Ialomita. De mica am avut o mare pasiune, imi placea sa cant si ori de cate ori aveam ocazia sa particip la spectacole, fiind eleva, nu stateam pe ganduri. Cu timpul, acest hobby a luat amploare, pana cand, intrand la Facultatea de Electronica,Telecomunicatii si Ingineria Informatiei, in cadrul UniversitatiiPolitehnica din Bucuresti,am avut ocazia sa interpreteoprima piesa inregistrata la un Studio,in cadrul Balului Bobocilor, desfasurat in Club Maxx, Regie. In acel an m-am stabilit in Bucuresti, unde imi desfasor activitatea si in momentul de fata. La indemnul fratelui meu, care a mers de mic pe acest fagas al muzicii, am dat un examen de admitere la Scoala Populara de Arta, Bucuresti, unde am fost acceptata la Sectia Canto Muzica Populara, clasa domnilor profesori Ana Piuaru si Puiu Pascu. In anul 2010 mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu formatia Romanticii, devenind a5-a membra a formatiei. Colegii din trupa m-au incurajat sa abordez si alte genuri muzicale, considerand ca vocea mea se potriveste si altor stiluri de interpretare. Acest lucru a fost confirmat de public, motiv pentru care, pe langa muzica populara, am dezvoltat un repertoriu vast de muzica usoara romaneasca si internationala. In componenta formatiei Romanticii, pot spune ca am atins un punct foarte important al carierei mele muzicale si sper ca in continuare sa incantam publicul cel putin in aceeasi maniera.

  Catalin Ialomiteanu

    Nascut la data de 16.04.1976 in Fetesti, Ialomita. Din anul 1999 in Pitesti, venit datorita jobului, terminand Facultatea de Petrochimie Bucuresti in cadrul Politehnicii, acceptand postul de inginer in Rafinaria Arpechim, am ramas pe meleaguri argesene. Inca de mic, la o varsta frageda, am descoperit calitatile vocal instrumentale, studiind acordeonul, orga, ulterior Scoala Populara de Arte Bucuresti sectia canto populara. Participand la nenumarate spectacole si evenimente artistice (petreceri, nunti, botezuri), publicul m-a determinat sa continui aceasta vocatie, vazand ca succesul meu este pe deplin meritat. In perioada facultatii am infiintat o orchestra in comuna mea natala, Movila, Ialomita, sub numele de PORTHOS alaturi de care, am cantat vocal si clape in campusul universitar Regie (Bucuresti) si in sezonul de vara in satul de Vacanta, Constanta, Eforie Nord, Costinesti din repertoriul formatiilor Holograf, Iris, Directia 5 si altele internationale. Dupa absolvirea facultatii si a scolii de arte, viata a urmat alt curs indepartandu-ma de locul natal. Dorinta innascuta de a canta publicului, m-a determinat sa infiintez actuala formatie: Romanticii impreuna cu colegii mei, Jan si Petrisor. Din 1999 suntem impreuna si ne bucuram de un real succes. Dincolo de muzica imi place pescuitul, tenisul, drumetiile montane. Profesez ingineria in prelucrarea titeiului, din aceasta cauza desfac lucrurile in 10 si gasesc variantele cele mai bune.

  Bogdan Iordan

     Nascut la data de 12.04.1988 in Pitesti, Arges. Facand parte dintr-o familie de muzicanti, prima mea dragoste a fost orga. La indrumarea tatalui meu am inceput sa studiez acordeonul de la varsta de 11 ani. Am absolvit scoala populara de arte din Pitesti in 2005 specializarea clape. De mic am participat la diferite spectacole cu teatrul Alexandru Davila, la unul dintre spectacole cunoscand-ul pe Catalin. Cum Formatia Romanticii era in cautarea unui tanar talentat acordeonist, in anul 2007 am devenit al 4-lea membru al formatiei.

   Vaduva Petrisor

    Nascut la data de 21.11.1974 in Slatina, Olt. De mic am fost fascinat de acordeon, tatal meu fiind un bun profesionist. In anul 1986 printr-o conjuctura favorabila m-am mutat in Pitesti impreuna cu familia. Depistandu-mi calitatile muzicale m-am inscris la scoala populara de arte, sectia "clape".Mare mi-a fost bucuria cand i-am intalnit pe colegii mei: Catalin si Jan si parca s-a constituit intregul. In 1999 am debutat impreuna cu ei sub numele de "Formatia Romanticii" la diferite evenimente precum: petreceri, nunti, spectacole, aparitii la radio si televiziune. Ambitia de oltean si spiritul de echipa m-a determinat sa investesc in mine studiind si dotandu-ma cu aparatura muzicala de ultima generatie. Cei 8 ani petrecuti impreuna ne-au determinat sa luam lucrurile in serios si sa oferim publicului nostru muzica de calitate pentru toate varstele.

     Jan Stanculet

     Nascut la data de 18.09.1978 in Pitesti, Arges. Din clasa a I-a am facut muzica la Dinu Lipati incepand sa cant la vioara pana in clasa a V-a cand tatal meu, si el muzicant a aflat de Liceul Militar de Muzica din Bucuresti unde pentru admitere eraobligatoriu un instrument de suflat si m-a indrumat spre clarinet. Am trecut cu greu de la vioara la clarinet deoarece imi placea foarte mult vioara. Am terminat scoala la Dinu Lipati si am intrat in clasa a IX-a laLiceul Militar de Muzica "Iacob Muresianu". Dupa multe spectacole, concerte impreuna cu Muzica Reprezentativa a Armatei am absolvit liceul primind repartitie la Politia de Frontiera Timisoara unde amactivat 3 ani de zile in cadrul fanfarei militare. In anul 1999 am intrat la Conservator sectia Pedagogie. Dorul de casa si de cei dragi nu m-a lasat si in 2001 m-am mutat inapoi in Pitesti unde i-am cunoscut pe colegii mei Catalin si Petrisor infiintandu-se in scurt timp Formatia Romanticii.

Servicii

    Repertoriul nostru este foarte variat, abordând o gamă largă de stiluri şi genuri, adaptate pentru fiecare tip de petrecere, interpretarea pieselor fiind întotdeauna profesională. Alături se află o parte dintre melodiile reprezentive pe care le interpretăm la diversele evenimente.

  • Muzica usoara romaneasca
  • Muzica usoara straina
  • Muzica populara
  • Muzica instrumentala
  • Traditional romaneasca patriotica