Artisti Nunta Satu Mare

Formația VEXUS - Formație nuntă Satu Mare

Artisti Nunta Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Satu Mare: Formația VEXUS - Formație nuntă Satu Mare.

Despre Noi

formatie nunta evenimente satu mare

Formația VEXUS este una dintre primele formații cover care activează în Satu Mare și totodată prima formație cover de nuntă care a introdus și momente de muzică populară în prestația live de la nuntă. Ceea ce ne deosebește de alte formații de nuntă este în primul rând repertoriul deosebit de variat. Interpretăm cele mai cunoscute melodii din toate genurile muzicale, păstrând specificul și stilul lor. Cântăm de la muzică ușoară românească și străină, incluzând genurile pop, rock, dance, latino, cafe concert, clubbing, chiar și hip-hop, până la muzică populară din toate zonele folclorice ale țării, muzică etno și muzică de petrecere. 

1formatia_vexus__formatie_nunta_satu_mare_cover_band_satu_mare_formatie_satu_mare_3897

Ne dorim să facem lucurile cât mai bine posibil, deoarece realizăm că nunta este un eveniment unic și deosebit de important în viața fiecăruia. Astfel, pe lângă repertoriul variat pentru toate gusturile și vârstele, programul nostru pentru nuntă include și momente surpriză în care invitații sunt implicați și ei în momentele noastre de muzică live.

2-Formatia VEXUS - Formatie nunta Satu Mare- Cover Band Satu Mare - Formatie Satu Mare

3-Formatia VEXUS - Formatie nunta Satu Mare- Cover Band Satu Mare - Formatie Satu Mare

Avem o experiență de peste 10 ani în domeniu și suntem pasionați de muzică și de tot ceea ce facem. În acest sens, începând cu anul 2019, VEXUS este prima formație cover din Romania cu certificare TÜV Rheinland pentru sisteme de managementul calității, ISO 9001:2015. Aceasta este o premieră națională în domeniul formațiilor cover de nuntă din România cu care ne mândrim.

4-Formatia VEXUS - Formatie nunta Satu Mare- Cover Band Satu Mare - Formatie Satu Mare

Participăm la evenimente în Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Bistrița, Zalău, Oradea, Arad, Timișoara, Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Târgu Mureș, Hunedoara, Deva, București, Constanța, Iași dar și în alte orașe din țară și străinătate. Dacă sunteți în căutarea unei trupe de nuntă care cântă cu drag de toate pentru toți, vă invităm să accesați site-ul nostru www.vexus.ro  pentru disponibilitate și ofertă de preț.

Facebook: https://www.facebook.com/formatiavexus

Instagram: https://www.instagram.com/formatiavexus/ 

 

Galerie Video

 

 

Galerie foto