Artisti Nunta Targu Mures

Formația VEXUS - Formație nuntă Târgu Mureș

Artisti Nunta Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Targu Mures: Formația VEXUS - Formație nuntă Târgu Mureș.

Despre Noi

formatie nunta evenimente targu mures

Formația VEXUS este una dintre cele mai apreciate formații cover care activează în Târgu Mureș și totodată prima formație cover de nuntă care a inclus și momente de muzică populară în prestația sa live. Repertoriul nostru include toate genurile muzicale, de la cele mai cunoscute piese oldies străine, la muzică românească, blues, pop, rock, dance, cafe concert, latino, chiar și hip-hop, dar și muzică populară din toate zonele folclorice ale țării, ento și muzică de petrecere, păstrând stilul specific fiecărui gen pe care îl interpretăm.

1-Formatia VEXUS - Formatie nunta Targu Mures- Cover Band Targu Mures - Formatie Targu Mures

Știm că nunta este un eveniment unic și deosebit de important în viața fiecăruia și facem tot posibilul pentru ca fiecare eveniment să fie unul reușit. Astfel, pe lângă repertoriul vast, programul nostru pentru nuntă include și momente surpriză în care îi implicăm și pe invitați în momentele noastre de muzică live. Ceea ce facem noi este destul de interactiv și surprinzător pentru invitați, iar pentru asta ne folosim de experiența noastră de peste 10 ani în domeniu.

2-Formatia VEXUS - Formatie nunta Targu Mures- Cover Band Targu Mures - Formatie Targu Mures

3-Formatia VEXUS - Formatie nunta Targu Mures- Cover Band Targu Mures - Formatie Targu Mures

Deoarece ne dorim să facem lucurile cât mai bine posibil, din 2019 Formația VEXUS este prima formație cover din România cu certificare TÜV Rheinland pentru sisteme de managementul calității ISO:9001.

4-Formatia VEXUS - Formatie nunta Targu Mures- Cover Band Targu Mures - Formatie Targu Mures

Participăm la evenimente în Târgu Mureș, Alba-Iulia, Hunedoara, Deva, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timișoara, Brașov, Bistrița, Zalău, București, Constanța, Iași dar și în alte orașe din țară și străinătate. Pentru mai multe detalii despre noi dar și pentru disponibilitate și pentru o ofertă de preț, vă invităm să accesați site-ul nostru www.vexus.ro

Facebook: https://www.facebook.com/formatiavexus

Instagram: https://www.instagram.com/formatiavexus

 

Galerie Video

 


 

Galerie foto