Artisti Nunta Bals

Paula Butusina

Artisti Nunta Bals reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Bals: Paula Butusina.

       Ma numesc Paula Butusina si pentru ca imi sunteti dragi am sa va spun in cateva cuvinte unMuzica Nunta Bals, Paula Butusina intreg care cuprinde o parte din viata mea.
       M-am nascut si am crescut intr-un mic orasel din judetul Olt (Bals), intr-o familie modesta unde am avut bucuria de a imparti dulciulete si jucarii cu cele doua surori mai mari.
       Inca de mica mi-a placut muzica in mod expres muzica populara fapt pentru care mi-am etalat vocea si talentul in diverse spectacole mai mari sau mai mici.
       Mai tarziu am studiat cursurile Scolii Populare de Arta avand ca dascali in muzica pe doamna Paula Dogaroiu, Ion Fieraru si Sandu Piculeata.
       Urmatoarea pagina a vietii a deschis-o casatoria mea; Sorin Butusina, un instrumentist desavarsit al Ansamblului  ‘’Maria Tanase ‘’ imi sta alaturi la bine si la greu, acasa si pe scena si impreuna alcatuim un intreg.
       Am dat nastere unui copil care acum este un mare violinist dar nimic nu ne-a stat in cale sa iubim folclorul.
       Tot ce vreau sa va spun este ca muzica a avut mare rol in viata mea; am cantat  la evenimente, la spectacole si petreceri si chiar daca mi-a fost greu uneori, iubind muzica si oamenii din jur MA SIMT TANARA SI NEMURITOARE !!!!!    

    Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor.

    Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos

    Muzica este graiul sufletului. Ea rascoleste toate sentimentele.

Servicii

Onoram evenimente precum:

  •     nunti;
  •     botezuri;
  •     petreceri private;
  •     spectacole;
  •     evenimente, etc.