Artisti Nunta Barlad

Formatia Occident

Artisti Nunta Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Barlad: Formatia Occident.

         Formatia Occident speră ca prin calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul Formatie nunta Barladaşteptărilor dumneavoastră. Pentru ca nunta, botezul sau petrecerea sa fie de neuitat, muzica, respectiv formatia are o importanta deosebita. Pentru a avea succes, o formatie trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii.

        Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

        Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

Componenta formatiei:

    OANA PINTEA - solista
    MARIAN SIRBUorga
    CIPRIAN BUCURsaxofon
    IONUT TANASE – vioara

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  •     nunta;
  •     botez;
  •     petreceri private;
  •     aniversari;
  •     orice tip de evenimente, etc


Va putem pune la dispozitie si schela profesionala de lumini.