Artisti Nunta Bucuresti-Sector 6

Formatia Impuls

Artisti Nunta Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Bucuresti-Sector 6: Formatia Impuls.

     Formaţia Impuls din Comarnic, activeaza inca din anul 1990, dupa desfiinţarea formaţiei alpin C. În componenţa formaţiei noastre sunt trei baieţi şi o fata. Toţi membrii formaţiei sunt şi solişti vocali.Va oferim un repertoriu variat imbinand: muzica de petrecere și folclor, muzica ușoara romaneasca și internaționala, muzica ambientala și cafee-concert. Profesionalismul și seriozitatea sunt elementele de baza ce ne caracterizeaza. Contactați-ne și momentele unice din viața d-voastra vor fi veșnic vii.
     Imediat cum va decideți, sa ne rezervați, va rugam, sa ne contactați prin email sau telefon. Primim solicitari pentru evenimentele ce vor avea loc peste cateva luni dar si pentru evenimentele de "ultim minut". OFERTA 2014 - PENTRU LUNILE APRILIE, MAI ȘI OCTOMBRIE, TARIFELE VOR FI REDUSE SUBSTANŢIAL.

 

Servicii

Stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii o petrecere de neuitata alatrui de noi cu cantece si hore din cele mai frumoase pentru:

  • Nunta;
  • Botez;
  • Petreceri private;
  • Aniversari;
  • Orice eveniment la care suntem solicitati.

Galerie foto