Artisti Nunta Buzau

Foratia Progres

Artisti Nunta Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Buzau: Foratia Progres .

         Formatia Progres reprezinta un grup vocal-instrumental, capabil sa satisfaca toate preferintele muzicale, cu mult profesionalism si maxima seriozitate. Evenimetele la care formaţia participă se transformă într-un adevărat spectacol de lumini, sunet şi culoare. 10945591_600617376739609_6204188999945044687_n_400

         Pentru ca petrecerea dumneavoastra sau nunta mult visata sa devina realitate, dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, alaturi de care distractia va fi garantata.  

         Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

        Formatia este compusa din 5 membri:

Marian Gogea - clape, acordeon, solo voce
Aurora Gogea - voce, solista de muzica populara
Luiza Gogea   - voce, solista de muzica usoara si populara
Catalin           - clape, solo voce
Sebi                - saxofon

        Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.

Servicii

Va oferim un repertoriu diversificat pentru a va satisface exigentele dumneavoastra cu ocazia diverselor evenimente cum ar fi:

  •     nunta;
  •     botez;
  •     petreceri private;
  •     zile de nastere, etc.

Galerie foto