Artisti Nunta Campulung Moldovenesc

Formatia Rarau

Artisti Nunta Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Campulung Moldovenesc: Formatia Rarau.

    Cu un repertoriu foarte bogat din cultura muzicala romana dar si internationala Formatia Rarau din Campulung va sta la dispozitie pentru a va oferi o seara de neuitat, plina de joc si voie buna. 

    Formatia noastra reprezinta un grup vocal-instrumental, capabil sa satisfaca toate preferintele muzicale, cu mult profesionalism si maxima seriozitate. Evenimetele la care formaţia participă se transformă într-un adevărat spectacol de lumini, sunet şi culoare. 

     Pentru ca petrecerea dumneavoastra sau nunta mult visata sa devina realitate, dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, alaturi de care distractia va fi garantata.  

Formatia noastra este compusa din:

    Nelu Peiu - solist vocal și trompetă-  artist instrumentist, cu mare experienta in domeniul artistic, atat in cadrul evenimentelor private cat si in diferite ansambluri folclorice. In cei 35 de ani de cariera, mentionam participarea la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale, in cadrul Ansamblului folcloric ”Raraul” din Campulung Moldovenesc, Ansamblul ” Plaiurile Pojoratei”, Ansamblul ”Străjerii Bucovinei”, sau Grupul vocal -instrumental ”Floare de colt”.

    In prezent, alaturi de Radu Croitoru -( clape, acordeon si voce), activeaza in cadrul Grupului vocal-instrumental ”Piatra Soimului” din Campulung Moldovenesc , alaturi de care au obtinut numeroase premii.
    Adrian Gavrilescu - clarinet si saxofon- absolvent al Colegiului de Artă ”Ciprian Porumnbescu”din Suceava, in prezent student al Facultatii de Interpretare Muzicala din cadrul Universitatii de Arta ” George Enescu” Iași
    Andreea Peiu - solistă vocală și vioară- licențiată a Facultatii de Interpretare Muzicală din cadrul Universității de Artă ” George Enescu” Iași, in prezent masterandă a aceleiasi facultati, dar si angajata in cadrul orchestrei Operei din Iași.
     De asemenea formația colaboreaza cu Ionuț Peiu- trompeta- student al Univesitatii de Arta Iași si Daniel Sabie - clape- elev al Colegiului de Artă Suceava.
     De-a lungul celor 35 de ani de la înființare, formația Rarău a înregistrat 10 volume de muzică populară și de petrecere. Desi specificul formației este muzica tradițional bucovineană, în cadrul evenimentelor private veți asculta muzică folclorică din mai toate zonele țării, muzică usoară românească și internațională, dar și muzică cafe-concert.

    

Servicii

Va oferim un repertoriu diversificat pentru a va satisface exigentele dumneavoastra cu ocazia diverselor evenimente cum ar fi:

  • nunta;
  • botez;
  • petreceri private;
  • zile de nastere, etc.

Galerie foto