Artisti Nunta Deva

Adriana Stefan & Ovidiu Dragan si Formatia Select

Artisti Nunta Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Deva: Adriana Stefan & Ovidiu Dragan si Formatia Select.

     Formatia noastra reprezinta un grup vocal-instrumental, capabil sa satisfaca toate preferintele muzicale, cu mult profesionalism si maxima seriozitate. Evenimetele la care formaţia participă se transformă într-un adevărat spectacol pentru cei prezenti.

     Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

     Cu un repertoriu bogat din din cultura muzicala romana dar si internationala Adriana Stefan & Ovidiu Dragan si Formatia Select va sta la dispozitie pentru a va oferi o seara de neuitat, plina de joc si voie buna. 

 

Servicii

    Adriana Stefan & Ovidiu Dragan si Formatia Select va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Alaturi de noi nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra vor fi de neuitat.

Galerie foto