Artisti Nunta Giurgiu

Formatie muzica nunta Giurgiu

Artisti Nunta Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Giurgiu: Formatie muzica nunta Giurgiu.

Formatia noastra va invita sa petreceti momente de neuitat la orice eveniment fericit din viata dumneavoastra si va ofera servicii la un standard profesional pentru diferite ocazii precum: nunţi, botezuri, mese festive, petreceri, receptii, evenimente private.

Repertoriul nostru cuprinde toate genurile de muzica: dance, latino, pop-rock, blues, reggae, vals, tango, slagare internationale dar si muzica populara traditionala.

Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

Oferta noastra vine in intampinarea tuturor celor care vor sa aiba o petrecere deosebita intr-o atmosfera incantatoare, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment sunt ingredientele necesare pentru ca distractia si voia buna in randul participantilor sa fie garantate.

Ceea ce ne caracterizeaza sunt in primul rand experienta si profesionalismul pe care le-am dobandit in ani si ani de munca prin multa seriozitate si daruire sufleteasca pentru aceasta arta minunata care ne incanta auzul... MUZICA

Servicii-MIXER DIGITAL PRESONUS 16.4.2

-2 BOXE YAMAHA DSR 115-1300W BUC.

-2 BOXE ALTO BLACK 12-1200W BUC

-2 BASI 15-ALTO-1200W BUC.

-BASI DE 18 TURBOSOUND IQ 18 B-3000 W

    MICROFOANE WIRELESS, HEAD SET, WIRELESS INSTRUMENTE.

    DISPUNEM DE SCHELA LUMINI,LASERE DE ULTIMA GENERATIE, LED PAR, EFECTE LUMINA LED, MASINA FUM 1500W HD SI FUM GREU, MASINA PROFESIONALA  BALOANE.

    PUTEM ADUCE SI DJ OPTIONAL.

    COLABORAM CU SOLISTI CONSACRATI, INSTRUMENTISTI ETC.