Artisti Nunta Iasi

Formatia KLAVIS

Artisti Nunta Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Iasi: Formatia KLAVIS.

    Repertoriul formatiei KLAVIS este unul adecvat oricarui tip de petrecere, cuprinzand toate genurile de muzica - vocala si instrumentala, usoara romaneasca si straina, vals, tango, populara din toate zonele tarii - pretandu-se oricarei varste si indeplinind cerintele oricaror exigente si pretentii. Numarul pieselor din repertoriu se apropie de 1000, avand deci posibilitati nelimitate de alegere a unui repertoriu adecvat pentru orice tip de eveniment muzical. FORMATIA KLAVIS nu interpretează manele, acestea neincadrandu-se in tipicul formatiei.     

      Formatia KLAVIS este o trupă ai carei membri au o bogată experiență muzicală, cel mai vechi activând în această branșă dinainte de 1989. Avem un repertoriu vast, adecvat oricărui tip de petrecere, oferind o muzică de calitate pentru cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră - nuntă, botez, aniversare, banchet sau alte tipuri de petreceri private.

     Experienta noastra acumulată de-a lungul anilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o formație capabilă să vă ofere o petrecere de neuitat, cu melodii din repertoriul românesc și internațional pentru toate vârstele și pretentiile.

     Activăm cu preponderență în Iași, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani, dar răspundem și la solicitari din alte orașe ale Moldovei sau din țară.

Servicii

        Formatia KLAVIS va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Alaturi de noi nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra vor fi de neuitat.

Galerie foto