Artisti Nunta Medgidia

Formatia Zefir

Artisti Nunta Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Medgidia: Formatia Zefir.

    Formatia noastra este recomandata pentru petreceri si evenimenteFormatie nunta Medgidia (nunti, botezuri, aniversari). Cu o experienta bogata in domeniul nuntilor si al petrecerilor, formatia noastra detine un vast repertoriu, imbinand mai multe genuri, de la muzica de petrecere si folclor din diverse zone ale tarii, la muzica usoara nationala. Orice eveniment - petrecere privata, nunta, botez, seri distractive, spectacole, onomastice, etc. - fara muzica live si in special "lautari" pe romaneste nu are farmec si nu da buna dispozitie.

    Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

     Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0767 870 241 sau trade_mark2007@yahoo.com

Servicii

    Formatia va sta la dispozitie pentru:

  • nunti;
  • botezuri;
  • petreceri private;
  • spectacole;
  • evenimente, etc.