Artisti Nunta Medgidia - artisti nunta formatie

Formatia Zefir

Artisti Nunta Medgidia - artisti nunta formatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Zefir - Artisti Nunta Medgidia.


    Formatia noastra este recomandata pentru petreceri si evenimenteFormatie nunta Medgidia (nunti, botezuri, aniversari). Cu o experienta bogata in domeniul nuntilor si al petrecerilor, formatia noastra detine un vast repertoriu, imbinand mai multe genuri, de la muzica de petrecere si folclor din diverse zone ale tarii, la muzica usoara nationala. Orice eveniment - petrecere privata, nunta, botez, seri distractive, spectacole, onomastice, etc. - fara muzica live si in special "lautari" pe romaneste nu are farmec si nu da buna dispozitie.

    Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

     Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0767 870 241 sau trade_mark2007@yahoo.com

Produse si Servicii

    Formatia va sta la dispozitie pentru:

  • nunti;
  • botezuri;
  • petreceri private;
  • spectacole;
  • evenimente, etc.

Galerie foto


Artisti Nunta Medgidia - artisti nunta formatie face parte din paginile de afaceri publicate in categoria artisti nunta: Artisti pentru nunta  , artisti pentru petreceri si alte tipuri de evenimente private. Promovare artisti muzicali de nunta cu un repertoriu ce include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita. Pentru informatii privind preturile pentru prestatii artisti la nunta , botezuri, tarifele, cotatiile si onorariile solicitate si deasemenea cu detaliile privind recitalurile artistilor la botezuri, durate, conditii de desfasurare, conditii de colaborare, rezervare si contractare, va rugam sa selectati orasul pentru care doriti.    Promovare artisti muzicali de nunta cu un repertoriu ce include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita