Artisti Nunta Ramnicu Valcea

Mariana Stefan

Artisti Nunta Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Ramnicu Valcea: Mariana Stefan.

  artisti nunta evenimente ramnicu valceaMa numesc Mariana Stefan si sunt nascuta pe data de 19 august 1975 intr-un binecunoscut tinut folcloric si anume Tara Lovistei. Satul meu natal Spinu, din comuna Perisani, Judetul Valcea este asezat la poalele muntelui Cozia si este renumit prin frumoasele sezatori si claci organizate din toamna de la culesul

porumbului, pana in primavara la sarbatoarea Pastelui, cand fetele pregatesc zestrea pentru ca petitorii sa le laude si sa le poarte mai tarziu in casele lor prin ritualul numit nunta.
  Primul meu album realizat sub indrumarea dirijorilor IONEL PUIA si ILIE FIERARU contine 18 piese muzicale.
  Titlul albumului este ”OMULE CE MA PRIVESTI” fiind o piesa de suflet, al carei text l-am scris pe meleaguri straine in anul 2005, an in care am imprimat 6 piese, avand prilejul sa colaborez cu orchestra “Rapsodia Valceana” si cu orchestra “Doina Argesului”.
  Aceasta piesa am ales sa fie titlul albumului in urma telefoanelor primite fiind placut surprinsa de cuvintele celor care se regasesc in textul meu.
Finalizarea primului album s-a realizat 6 ani mai tarziu, mai precis in vara anului 2011.
  In anul 2005, am imprimat primele 6 piese, urmate fiind de inca 2 piese muzicale in anul 2010, in colaborare cu orchestra „Rapsodia Valceana" si orchestra „Doina Argesului" sub bagheta maestrului Puia Ionel, din Rm. Valcea.
  Am lucrat si lucrez cu copii mici si mari (3 ani -14 ani), incepand ca educatoare in satul meu natal Spinu, in anul 1995 si continuand ca invãtãtoare si profesor de muzica la diferite scoli din judetul Valcea. Ma mandresc cu elevii mei pentru cã am realizat parteneriate in fiecare an cu institutiile locale (biserica, primaria, dispensarul, politia si alte scoli si gradinite) si cu institutiile judetene (Muzeul Satului Bujoreni-Rm. Valcea, Muzeul de Istorie Rm. Valcea) cu ocazia unor evenimente, unele fiind televizate de posturile locale (V.T.V.,VL 1, Etalon), in special de Craciun (colindul).

  Pentru toti iubitorii de cantec popular romanesc si pentru toti cei care se regasesc in cantecele mele voi prezenta atat audio cat si video albumul “OMULE CE MA PRIVESTI” astfel:

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  •  nunta
  •  petreceri private
  •  aniversari
  •  botez
  •  orice tip de evenimente

Galerie foto