Artisti Nunta Zalau

Andra Nedisan si Formatia

Artisti Nunta Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Zalau: Andra Nedisan si Formatia.

   Atuul formației este acela de a avea în componență oameni pasionați, preocupați de performanța lor, și nu în ultimul rând, cu un talent nativ și multe ore de studiu, care i-au ajutat să își perfecționeze tehnica și să fie capabili să abordeze diferite genuri muzicale. 

    Într-o lume muzicală în care vocile și acompaniamentele apar și dispar, puține remarcându-se printr-o doză de personalitate, Andra a încercat mereu să pășească cu grijă, dar în același timp cu determinare pe un drum încercat de mulți.
    Structura muzicală a trupei este influențată tocmai de anii de experiență în domeniul artistic.
    Având în vedere pasiunea membrilor pentru muzică, dorința de a întâlni oameni și de a-i face să zâmbească cu sufletul, proiectul a luat în calcul abordarea mai multor genuri muzicale. Astfel, Andra impreuna cu instrumentistii sai nu se sfiesc să aducă în prim-plan doar muzica din folclorul româneasc, ci și din alte genuri muzicale: muzica usoara romaneasca din cele mai indepartate timpuri si pana azi, muzica usoara internationala, caffe-concert, si muzica de petrecere.
…uneori, sunetul pare că vine din alte lumi, aproape uitate…

     Andra Nedisan ne dovedeste că muzica nu are și nu impune vârstă…. Ea este dovada posibilității renașterii unei lumi frumoase, inundată de sunet, prestanță, profesionalism și pasiune pentru muzică, pentru oameni și pentru arta de a dărui celor din jur momente valoroase.

 

Servicii

    Pentru cele mai reusite evenimente din viata dumneavoastra: aniversari, cocktail-uri, mese festive, nunti, botezuri etc., Andra Nedisan si Formatia va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii:

  • cea mai diversificata muzica live: muzica usoara romaneasca, internationala, caffe-concert, muzica de petrecere, folclor etc.
  • sonorizari
  • colaboram cu echipe profesioniste:

- Video – Emanuel Pavel

- Foto – Juhos.co 

- Organizatori evenimente (staroste)

- Ansambluri folclorice (dansuri populare)

Galerie foto