Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin

Jana Mogosanu si Formatia Cristi Ivascanu

Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin: Jana Mogosanu si Formatia Cristi Ivascanu.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randu1901214_1454840238066596_854754319_n_400l melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

    Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

         Experienta noastra acumulată de-a lungul anilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o formație capabilă să vă ofere o petrecere de neuitat, cu melodii din repertoriul românesc și internațional pentru toate vârstele și pretentiile.

Jana Mogosanu si formatia Cristi Ivascanu - Frunza de rachita

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  • nunta;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • botez;
  • orice tip de evenimente, etc.