Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin - artisti nunta formatie

Jana Mogosanu si Formatia Cristi Ivascanu

Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin - artisti nunta formatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Jana Mogosanu si Formatia Cristi Ivascanu - Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin.


    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randu1901214_1454840238066596_854754319_n_400l melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

    Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

         Experienta noastra acumulată de-a lungul anilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o formație capabilă să vă ofere o petrecere de neuitat, cu melodii din repertoriul românesc și internațional pentru toate vârstele și pretentiile.

Jana Mogosanu si formatia Cristi Ivascanu - Frunza de rachita

Produse si Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  • nunta;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • botez;
  • orice tip de evenimente, etc.

Galerie foto


Artisti Nunta Drobeta Turnu Severin - artisti nunta formatie face parte din paginile de afaceri publicate in categoria artisti nunta: Artisti pentru nunta  , artisti pentru petreceri si alte tipuri de evenimente private. Promovare artisti muzicali de nunta cu un repertoriu ce include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita. Pentru informatii privind preturile pentru prestatii artisti la nunta , botezuri, tarifele, cotatiile si onorariile solicitate si deasemenea cu detaliile privind recitalurile artistilor la botezuri, durate, conditii de desfasurare, conditii de colaborare, rezervare si contractare, va rugam sa selectati orasul pentru care doriti.    Promovare artisti muzicali de nunta cu un repertoriu ce include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita